Dit is hoe mijn klanten mij beschrijven:

• Vragen stellend die stof tot nadenken geven
• Vertrouwend
• Liefdevol confronterend
• Een echte professional

En of ik deze reacties herken!

Enkele jaren geleden ben ik concreet aan de slag gegaan met mijn passie: mensen vooruit helpen. In hun leven en in hun werksituatie. En dit gun ik iedereen. Ook die zoektocht er naar toe. Naar die perfecte baan of die innerlijke rust. Keer op keer ben ik verheugd en verwonderd over de mooie trajecten die ik mijn klanten zie doormaken.

In mijn coaching en begeleiding maak ik gebruik van verschillende technieken, werkvormen, oefeningen en huiswerkopdrachten. Mijn basis hiervoor haal ik uit mijn kennis van Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP), Transactionele Analyse en vooral Systemisch Werken. Ik heb de 3-jarige opleiding ” Professioneel Communiceren”  bij Phoenix gevolgd. Na de 3-jarige opleiding heb ik verschillende vervolgworkshops gevolgd zoals onder andere “overgave” en “vrouwelijk leiderschap”. De trainersopleiding bij Phoenix heb ik vervolgens gevolgd.

Bij Fontys heb ik de opleiding Loopbaanbegeleiding en coaching gevolgd. De combinatie van het coachingsvak en loopbaanbegeleiding maakt dat ik veel verschillende technieken toe kan passen.

In 2020 heb ik de training Begeleiden bij Rouw en Verdriet gevolgd. Ook deze training is een bijzonder waardevolle aanvulling op mijn palet aan instrumenten gebleken, want de inzichten gebruik ik dagelijks in mijn gesprekken met cliënten!

Mocht je benieuwd zijn naar mijn volledige achtergrond, snuffel op mijn LinkedIn.