Logo - Marielle van der Velden Coaching

Over Mariëlle
van der Velden

Het is mijn passie om mensen vooruit te helpen in hun leven en in hun werksituatie. Dat geeft mij energie!

Marielle van der Velden

Over Mariëlle van der Velden

Het is mijn passie om mensen vooruit te helpen in hun leven en in hun werksituatie. Dat geeft mij energie!

Dit is hoe klanten mij beschrijven:

En of ik deze reacties herken!

Meer over Mariëlle!

Enkele jaren geleden ben ik concreet aan de slag gegaan met mijn passie: mensen vooruit helpen in hun leven en in hun werksituatie. En dit gun ik iedereen, ook die zoektocht er naar toe. Naar die perfecte baan of die innerlijke rust. Keer op keer ben ik verheugd en verwonderd over de mooie trajecten die ik mijn klanten zie doormaken.

In mijn begeleiding en coaching maak ik gebruik van verschillende technieken, werkvormen, oefeningen en huiswerkopdrachten. Mijn basis hiervoor haal ik uit mijn kennis van Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP), Transactionele Analyse en vooral Systemisch Werken. Ik heb de 3-jarige opleiding Professioneel Communiceren’ bij Phoenix gevolgd. Na de 3-jarige opleiding heb ik verschillende vervolgworkshops gevolgd, zoals onder andere ‘overgave’, ‘vrouwelijk leiderschap’ en ‘ambacht van het hart’. Daarna heb ik bij Phoenix nog een trainersopleiding gevolgd.

Bij Fontys heb ik de opleiding Loopbaanbegeleiding en coaching gevolgd. De combinatie van het coachingsvak en loopbaanbegeleiding maakt dat ik veel verschillende technieken toe kan passen. Bij mij gaat loopbaanbegeleiding verder dan alleen het maken van een zoekprofiel voor een passende functie. Ik kijk met de klant wat er nog meer nodig is om vervolgens in actie te komen.

“Iedere keer als ik de ontwikkeling zie die mijn klanten doormaken, ben ik blij verrast en trots.”

In 2020 heb ik de training ‘Begeleiden bij Rouw en Verdriet’ gevolgd. Ook deze training is een bijzonder waardevolle aanvulling op mijn palet aan instrumenten gebleken. Heel vaak kom ik met mijn klanten namelijk tot de ontdekking dat rouw of verlies ten grondslag ligt aan een bepaald vraagstuk. Dus ook deze inzichten gebruik ik dagelijks in mijn gesprekken!
Mocht je benieuwd zijn naar mijn volledige achtergrond, snuffel op mijn LinkedIn.

Begeleiding
bij rouw en verlies​

Overlijden, scheiden of ontslag: rouw en verlies komt in allerlei vormen voor. Ik help je ermee omgaan, er afscheid van te nemen.

Coaching persoonlijke ontwikkeling

Je loopt ergens tegenaan, maar weet niet goed wat het is. Ik leer je inzien wat er speelt en hoe je ermee verder kunt.

Loopbaanadvies - Welke baan past bij jou?

Werk waar je echt blij van wordt en energie van krijgt, dat wil je toch gewoon? Samen ontdekken we jouw talenten en ideale baan.

Voor bedrijven: teamcoaching - intervisie

Je team werkt helaas niet als een geoliede machine. Worden kwaliteiten en talenten wel optimaal benut? Of speelt er iets anders?