Logo - Marielle van der Velden Coaching

Voor bedrijven: teamcoaching - intervisie

Je team werkt helaas niet als een geoliede machine. Worden kwaliteiten en talenten wel optimaal benut? Of speelt er iets anders?

Marielle van der Velden

Voor bedrijven: teamcoaching - intervisie

Je team werkt helaas niet als een geoliede machine. Worden kwaliteiten en talenten wel optimaal benut? Of speelt er iets anders?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom een team niet optimaal functioneert.

Herken je je als werkgever in één of meer van onderstaande situaties?

Geef dan je medewerkers een zetje in de goede richting!

Hieronder een paar vormen van teamcoaching waarmee ik kan helpen. Maar benader me ook gerust als je een andere specifieke vraag hebt met betrekking tot je team!

Training Jobcraften

In de training ‘Jobcraften: de sleutel naar meer plezier en succes in je werk’ kijken we met het team enerzijds naar ieders huidige functie en anderzijds naar ieders talenten, kwaliteiten en interesses. Vervolgens leren je medewerkers hoe ze er met kleine aanpassingen voor kunnen zorgen dat de functie nog beter aansluit bij wie ze zijn, wat ze kunnen en wat ze willen. Dat kan zijn door bijvoorbeeld een verandering in werkwijze, in samenwerking of in werkomgeving. Het resultaat? Gegarandeerd meer werkplezier, meer energie en meer succes voor je team!

Training Teken je toekomst

‘Teken je Toekomst: de eerste stap naar verandering’ is een simpele maar effectieve manier om aan de slag te gaan met een gewenste verandering. Of het nou gaat om een situatie in het werk, of omdat een medewerker bijvoorbeeld af wil van zorgen of onzekerheden. Hoe het werkt? De deelnemers gaan letterlijk tekenen! En nee, niet erg als tekentalent ontbreekt. Het tekenen van het heden levert direct al de nodige eye-openers op. En door het beeldend inzichtelijk maken van de toekomst, gaat er vaak ook meteen een knop om. De eerste stap naar verandering is gezet!

Intervisie

Intervisie is een vorm van leren waarbij gebruik gemaakt wordt van de professionaliteit van collega’s. Het doel van intervisie is om een concrete casus op te lossen en tegelijk de deskundigheid van een team of organisatie te bevorderen. Vooral door het stellen van vragen wordt het analytisch vermogen van de deelnemers gestimuleerd.

Sessie Loopbaan in eigen hand

Doel van deze sessie is om ervoor te zorgen dat je medewerkers voorbereid zijn op ontwikkelingen in de huidige werkende maatschappij. Een maatschappij van reorganisaties, waarin banen vervallen of grotendeels veranderen en waarin werkzaamheden meer en meer worden geautomatiseerd.

Stappen coachingstraject

Werkwijze Marielle vd Velden Coaching - Stap 1

Intake en
probleemonderzoek

Werkwijze Marielle vd Velden Coaching - Stap 2

Formuleren opdracht en
maken afspraken

Werkwijze Marielle vd Velden Coaching - Stap 3

Start traject
(vanuit praktijk Loon op Zand)

Werkwijze Marielle vd Velden Coaching - Stap 4

Evaluatie

Misschien ook interessant voor je

Begeleiding bij rouw en verlies

Overlijden, scheiden of ontslag: rouw en verlies komt in allerlei vormen voor. Ik help je ermee omgaan, er afscheid van te nemen.

Coaching van persoonlijke ontwikkeling

Je loopt ergens tegenaan, maar weet niet goed wat het is. Ik leer je inzien wat er speelt en hoe je ermee verder kunt.

Loopbaanadvies - Welke baan past bij jou?

Werk waar je echt blij van wordt en energie van krijgt, dat wil je toch gewoon? Samen ontdekken we jouw talenten en ideale baan.

Aangenaam!
Ik ben Mariëlle van der Velden
Marielle van der Velden Coaching in Noord Brabant